Biasalah, saya ni kan

leave a comment »

.. suka benda-benda yang kewl, yang konon mencerminkan keunikan saya sebagai seorang individual yang esentrik la kononnya.

Kalau dah tak ada kerja tu (kan korang tak sepatutnya baca/tulis blog time kerja), sila pergi sini. Best, gerenti tak keciwa. Tengok video tu dulu, nanti tunggu tengok apa yang berlaku..

http://www.get-out-and-play.com/index.php

Saya dah tahu malu dah, tapi hari ini ada orang terang terang mencemuh URL blog saya. Sungguh tak orijinal. Disebabkan WP tidak membenarkan penukaran URL blog sesuka hati, sebagaimana blogger, saya bercadang berhenti menulis kat sini. Nak buat blog baru pulak sebagaimana saya sebelum ini yang attention whore tukar blog/tutup blog/hiatoos. Sebab nak pindah bal;ik ke KL. So tema “Days in Sarawak” sudah tak sesuai. Bloggers la katakan.

So ikut mood.

Kalau bernasib baik/ atas permintaan, saya akan berikan anda alamat barunya (tapi tak eksis lagi blog itu- bila ada masa nanti la)

Advertisements

Written by yuenkokleong

June 3, 2009 at 1:05 pm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: